Skidåkning och kändisar

Förra veckan komma mamma och pappa och då tog jag och pappa oss ut i backen både onsdag torsdag och fredag.
Jag tog mig ner för både Gustav och Lisa, blå och röd backe ja är så stolt över mig själv!

Det är ju så skoj, jag bara längtar ut i backen igen!

Kändisar har jag sett flera stycken på jobbet. Henrik Schyffert minsann, han skådisen som spelade Rico i Nya Tider (honom snackade jag t.o.m. med oooo gud vilka underbara ögon) och idag var Malin Ewerlöv Krepp inne och skulle ha skidskolebilder.

Livet leker här uppe och allt är underbart!På alla sätt! ;)

Puss!

Alla Hjärtans Dagen är här då igen

På jobbet fick vi tårta igår, idag köpte vi lite choklad och hjärtan för att alla kassor stämde igår, kors i taket!

Har fått några sms på hjärtedagen, skickade även ett till min darling i DK, men har inte fått svar än :(

Ikväll är det väl lite fest, Petra har syrran och hennes polare över och Jessica har ett trevligt karlbesök! Kanske det blir lite fest här då eftersom vi är ganska många här.

Va fan ska ja mer skriva då inte mer att tillföra tror jag. Nu ska jag se om det finns mer varnvatten alla har duschat men inte jag, kanske får vara en skitgris ;)

PUSS t alla mina älsklingar!!

Jag har fasen inte mycket att tillföra idag

Igår var det födelsedagsfest för Hampus, borta på Fäbo. Hade tänkt gå ut men med tanke på att jag började kl 8 imorse så skippade jag utgång, satt och snackade med Petra o Niklas ett tag om skador och diverse. Sen blev det att nana kudde.

Idag är det fredagen den 13e men ännu har inget allvarligt skett, det känns ju bra. Jag har 2 vänner som fyller år idag hoppas de haft en underbar dag!

Och imorgon är det Alla hjärtans dag, som vanligt kommer det b
väl bli en ganska lam dag. Hjärtan och sånt hit o dit och själv får man inget, inte fårn den man helst vill ha ifrån iallafall.

Dock på vägen hem från jobbet idag så blev jag stannad av 2 killar som satt i en snödriva, från LKPG var de. De bjöd på öl och cider så ja slog mig ner på ena killes bräda och krunkade i mig lite cider. Den ena killen ville bjuda mig på McD imorn efter ja slutat jobba, haha visst sa ja. Om du kommer in på dagen och visar dig sa jag! Får se om han vågar visa sig! Hihi!

Sen har Jimmi-ponken hittat på att han ska tuta ihop mig med en av hans polare, dock skulle jag inte gråta floder precis för han e ju snygg, jojo! Meen tror inte han skulle klara av att fixa nått. Jag kan nog ordna det själv ;)

Nä helt allvarligt, nu ska jag kanske ta mig bort till Fäbo, Niklas-med-långa-sår-och-ett-par-stygn-på-benen sa att han var lite ensam, aksnek skulle joina honom i att göra ingenting.

PUSS to all!

Skidåkning är ju sååå skoj!!

Idag var det ledighet, åh så skönt! Petra och jag hade redan bestämt att vi skulle ut och åka. Så efter frukosten gav vi oss av ner mot Snötorget och till uthyrningen! Snyggingen var givetvis där men han expiderade inte mig som tur var kanske!
Sen blev det att ta ut i backarna, men det blev ju bara barnbackarna först eftersom jag är så kass på att svänga till vänster haha! Men efter en timmes nötande där mötte jag upp Petra igen och vi åkte tillsammans. Lite upp och ner i de olika backarna blev det, sen kom vi på att vi ville ha tacobuffe och det hade vi borta på 303an så vi drog dit efter att jag faktiskt åk lite i halva Märtabacken! Det var grymt gott med tacos sen tog vi oss upp på toppen av backarna! Och tog oss bort t Snögubben som äntligen är klar! Sen vet jag inte vad som hände men jag och Petra kom nog lite fel och jag vet inte hur jag kom ner för den där backen men det var en blå backe jag var livrädd, men Petra peppade mig tack tack!
Hon fixade till mig så jag kunde svänga bättre också, det gick mycket bättre!
Jag är helt slut i kroppen nu och så ska man på fest oj oj hur ska detta gå!?



Jag i backen



Jag kommer med fart!



Petra och jag

Ruggigt jobbig dag

När jag gick till jobbet idag vid kvart i 12 så tänkte jag "hoppas att det inte blir en jävlig dag". Men ack vad jag skulle ha rätt om det jävliga, att det blev jävligt. Dagen rullade på bra när jag började, men sen vid runt kl 3-halv 4 kom en dansk (förstås!) familj som hade fått inbrott i bilen och nästan alla deras liftkort hade blivit stulna, så jag fick gå in på datorn ock fixa nya eftersom de hade bokat på nätet fanns deras skipass nr där på deras bokning och jag kunde göra nya.  Men jag var ju tvungen att ha allas födelsedatum och namn på korten och det tog en bra stund men blev till slut klar, då hade jag gjort nya kort till 10 st pers.(pust och stön).

Då var jag allt lite skakig och hade nog lite lågt  blodsocker så jag gick till McD och köpte käk och sen mumsade jag i mig det lite snabbt, tog bara en halvtimmes lunch för tänkte att det nog skulle behövas folk ute i repan när 16.00-incheckingen var. Jag stod dock vid Skipasskassan hela tiden och checkade in in folk förens runt kl 18-19 nångång. Det kom fortfarande då massor med folk och checkade in. Jag ordnade även kompensation till 3 st gäster på ca en timme, pga ostädad stuga. 2 hade verkligen ingenting städat och den tredje hade upplevt att det var dåligt städat och äckligt lite här och var. Jag orkade inte argumentera utan fixade komp. till dem. Alla nappade på bowling när jag nämnde det, så de blev ju näjda över det iallafall!

När man jobbar med Grethe brukar det alltid vara hon som fixar huvudkassan och att de som är kvar att checka in blir utlagda i lådan där ute och hon brukar fixa det runt kl 19. Men med tanke på allt vi hade att göra idag/ikväll så började inte hon med det för ens kl halv 9 ungefär. Och ingen av skipass-kassorna var gjorde när vi stängde vid kl 21. Jag skulle sluta vid 21, men jag kände inte att jag kunde gå, för då hade Alexander fått sitta med de 3 kassorna + skidskolekassan själv och Grethe att göra huvudkassan. Så jag, lojal som jag är, stannade kvar och räknade en av kassorna, för Alex hade fixat en och var inne på den andra när jag tog mig an den tredje. Kollade till skidskolans kassa och räknade så kassan stämde. Sen gav jag mig på ena skipasskassan. Trevligt när det bli överskott i kassan, inte alltid det bli det!

Både Alex och Grethe var glada att jag stannade tills vi alla var klara, men som jag sa till dem "Vad gör man inte för sina arbetskamrater!"

Nu är jag lite slut i skallen och klockan är redan halv 12 på kvällen, snart blir min hjärna mos, typ äpplemos tror jag. Eller dansk kartoffelmos kanske!

Idag bokade jag skidlektion till pappa när han och mamma kommer upp, 2 timmar ska han vara ute!

PUSSAR från little me!//SASHA

Bilder från snowtubingen

I onsdags hade vi snowtubing med repan m.fl.

Här kommer några bilder!



Jessica, Alexander, Jimmi, Nisse (tror jag han hette) och Niklas



Jimmi har svischat ner för backen



Jag kom också ned för backen




I tuben



Softade lite på SkiLodge innan pizzakäk - Alex och Niklas



Alexander smuttar på gott gott



Tummen upp

Ara ara ara abrakadabra

Idag var det ganska segt, eller det var hemskt hemskt segt. Hände verkligen inte mycket allt, man bara tittade på klockan och hoppades att tiden skulle springa iväg. Sen plötsligt så bara stod det en man som jag tyckte jag kände igen vid skipasskassan. Daniel stod och sålde liftkort till en man och en kvinna och karln var en lite småbastant en och pratade med lite brytning. Stod och småkikade på honom lite och lyssnade på nr han pratade. Sen när de hade gått tittade jag på Daniel och han bara " Jaaa, det var han". Han...det var Ara Abrahamian! Brottaren som i OS kastade sin medalj p.g.a.domarna. Han verkar hemskt skön, har sett han på TV ett par ggr. Lugn och trevlig! Coolt att han varit ute och åkt lite lagg här i Lindvallen då!



Aaaaaaaara!!!

Nu sitter jag hemma och väntar på att laxen som ligger i ugnen, ska bli mumma. Sedan blir det kanske lite popcorn. De andra vill åka till Högis och "findricka" och umgås i pianobaren, men jag vet inte, jag börjar kl 07 imorgon vilken betyder senast stiga upp kl 06, jobbigt. Men sedan har man ju Melodifestivalen att se fram emot! Och jag och Petra (eller Jimmi o Petra) ska kanske åka t Leksand den 21 Februari, för hon har budat på 2 biljetter t den deltävlingen. Vore ju skoj o se det ju! Men vinner hon biljetterna så får vi ju dra lott om vem som ska med. Så vi får se!

Nä nu ska jag nog nörda vidare på nätet!

Puss alla!

Så glad och stolt man blir

Ja nu tjatar jag om danskan här igen då, men fan vad glad man blir när de danskar man snackar med frågar om man kanske är dansk. Jag ska fan börja säga att jag är det eller att jag har danska föräldrar de lär ju tro på det!
Det känns skönt att jag får snacka danska varje dag för då underhåller man det, det e bra det.

Var nere och bowlade med Niklas Soifa och Jimmi ikväll, jag kom inte sist så kan vi ju säga iallafall!

Under helgen har jag har besök av både Calle från Eskilstuna och Dennis från STHLM. Det var grymt skoj, och i torsdags var det fest hos STHLM.sgrabbarna och gud det blev lite väl mycket där. Var lite väl risig dagen efter, och då ville ju grabbarna ha med mig ut i backlen men det pallade jag tyvärr inte med. Jag fick skjuts hem av Dennis och sen kastade jag mig i sängen och sov en bra stund. Det var verkligen skoj att få lite beök här uppe och nu har jag snackat med Lindschen också hon ska komma vecka 10, wiiiiee! Då ska jag ta lite deligt så vi kan umgås, festa och åka lite skidor, kanske hon kan lära mig lite knep och så! :)

Nu sitter jag här och funderar på att gå och sova, jag jobbar kl 7 imorgonbitti. Sedan blir det tacoskväll på Fäbo med alla mysfolk där! Och kanske lite utgång eftersom jag är ledig onsdag, kanske ska jag och Eva ge oss ut i backen lite för hon är också ledig.

Ja då ska jag kanske sova då! Tog med mig kameran till jobbet idag för det var så fint när solen gick upp! Laddar upp dem nu!



På väg till jobbet en solig morgon



Fint

RSS 2.0