Slutdatum satt

Idag när vi hade måndagsmöte så hade Gunilla gjort slutdatum för de som är på receptionen.
Jag slutar den 19e April så efter det antar jag att det blir hem för att se träningsmatchen mellan Västervik Speedway och Lejonen sen ska jag nog upp hit igen för avslutningen för den vill jag inte missa. In Flames och Sahara Hotnights ska tydligen spela, grymt skoj ju!

Nu sitter jag hemma och ser på snön som faller tungt, och blåser gör det också. Imorgon jobbar jag inte förens kl 13 och vid 18 ska vi upp på Snögubben för fondue, måste få med mig kameran dit det var drygt 30 pers från Logi & Fastighet som ska med. Onsdag och torsdag är jag ledig då ska Petra och jag ta oss till Tandådalen och Hundfjället och åka lite skidor.

Nån rulle ikväll på fäbo antar jag, får se vad det blir för film då. Anyway.

Ha det fint alla fina! PUSS

En månad kvar snart

Hej där. Vet inte hur lång tid jag ska vara kvar här men det är slutet av mars nu iallafall. Och säsongen är till slutet av april. Jag stannar så länge jag kan.

Igår såg jag på förhoppningsvis sista semifinal matchen mellan Frölunda och HV 71. Satt nere i bowlingen och hade det trevligt, sällskapade Hampus då han inte var så upptagen. Satt även och gormade och skrek när HV gjorde mål, vilket hände flera ggr :D. När det hade gått 3 peioder så var det klar HV i final i år igen kan ju hoppas att de kan försvara sm-titeln men Färjestad kommer nog dominera.
Men det var hemskt trevligt att se HV gå vidare till sista drabbningen!

Snart fyller jag år också trevlans!!Ska nog ha lite fest på fredag..kom med presenter och grejer och lyckönskningar! :D

Nu ska jag nog ta och käka nått, sen blir det värdshuset och nått sorts party, houseparty med Blueline.

Pöss på er alla gulle!

Så dålig på uppdateringar nu

I am so sorry men har varit mycket jobb och en del skidåkning här sedan jag skrev senast. Har blivit grymt bra eller haha ja kanske inte grymt bra men mycket bättre än första gången jag åkte. I tisdags hyrde jag t.o.m. medelavancerade skidor. Det kändes mycket bättre faktiskt för man kände hur de svängde mycket lättare än nybörjarskidorna, finfint.

Har sett en del kändisar, förra veckan var Karl-Petter bonden här med sin tjej, hon var dock en bitch som hade först slarvat bort ena nyckeln så vi gjorde ett låsbyte sen krävde hon att få den andra nyckeln också så att hon kunde vara säker på att vi inte bara tog 2000 kr av henne för att sedan använda nyckeln iallafall...vilken blåst brudjävel då.

Anyway, jag har även varit i Trysil och åkt lite skidor, dock trodde jag att jag skulle dö eller bryta mig något jävulskt, för jag fick slag på skidorna i ett av åken och trodde min stund var kommen, jag åkte så himla fort och kunde inte stanna men jag fixade det till slut och var helt skakis efter det för en stund. I Trysil såg vi en kändis också, en svensk skådis, han som spelade Daniel i Skilda Världar, Bengt Dahlqvist tror jag väl han heter.

Vad händer mer här då, det snöar och är fint väder om vartannat. Hade min bästa Linda på besök för ett par veckor sedan, det var jätteskoj, men jävla trist att vi inte kom in på HC på fredagen det var megalång kö så det var bara att vända klacken hem igen.

Talar knappt med min manilga sambo längre, vi råkade i luven på varandra för nån månad sedan om lite olika saker och redde aldrig ut det så så ligger det till med det. Jag orkar väl inte bry mig heller tar inte han upp det gör inte jag det heller, skiter i vilket.

Nu ska jag försöka blogga lite då och då tills dess att jag slutar här uppe det är ju bara en månad kvar nu tiden har gått så hemskt fort. Kommer ju sakna alla mina goa vänner häruppifrån när vi åker hem till vårt. Meeeen, Petra kanske får jobb på Kolmården, Niklas ska jobba på Öland, Hampus ska ju va i Vimmerby och Soifa kanske ska jobba i Vimmerby jag menar alla är ju nästan samlade då iallafall.

Måste ju bli lite återträffar i sommar och sen i augusti eller så är det väl återträff här uppe, vad härligt. Sen ska man ju tillbaka hit upp igen till säsongen igen om de nu vill ha mig här igen och att jag gjort ett bra arbete denna säsong.

Nu ska jag nog se lite mer Vänner har legat och degat och sett det idag var ledig och skippade skidorna idag.

Pusski!

RSS 2.0