Västervik vann i tisdags

och jag fick mig en rejäl chock när jag var uppe vid banan tidigare på eftermiddagen. En viss herr dansk behagade sig vara där, har inte träffat honom sedan i Polen i höstas då det gick som det gick :S

Blev helt skakis eftersom jag inte alls visste att han skulle vara där, men efter jag lugnat ner mig gick jag ner och snackade med honom. Det visade sig att han skulle hjälpa till för en mek inte kunde jobba så mycket, men bara nu denna vecka typ.
Gled in på danskan nästan direkt, han hade nästan tappat förmågan att fatta svenska verkar det som ;) så vad gör man inte då liksom och eftersm jag kan danska så var det ju bara att pladdra på och hoppas att han fattade allt jag sa!

Efter chocken på banan åke jag, Luring och Fabbe in till stan igen för jag skulle klippa mig, vilket inte tog så lång tid. Efter det tog vi en sväng till McD och där var även Zaida och Malin-med-bebismagen! Lider med stackars Malin som är i dryga mitten av sin graviditet men fortfarande mår illa o kräks minst en gång om dagen, fan va jobbigt.Men det kommer ju vara värt det när guldklimpen behagar trilla ut! Anyway, jag och Fabbe tog en sväng hem till honom för att hämta några grejer sedan var det banan som var målet igen då. Gled in genom depå-infarten som vanligt, har man pressleg så har man!;)

Matchen var härlig, vi vann ju! 54-42 till oss emot de kämpande Kumla-Indianerna.
Fick många pärlor till bilder som vanligt! Men gud vad jag längtar efter en ny kamera det är helt galet vad min är seg tycker jag. 3bps är allt för lite. Allmosor och sponsring emottages gladeligen!!

Efter matchen snackade jag med herr dansk igen och sa hejdå o trevligt at träffas, jag hade någon annanstans att vara lite senare på kvällen! Hade en trevlig kväll/natt/morgon men alltid trist och dra därifrån men så är det ju. Ses snart igen! :*

Idag har jag jobbat lite igen, full rulle nästan hela tiden skönt för då gr tiden utan att man tänker på det. Galet att man tycker passen på macken är långa, de e ju ingeting jämfört med Sälenjobbets pass, sällan kortare än 8 timmar.

Nu ska jag nog snart sminka av mig, och krypa ner i sängen. Men inte riktigt än herr hlp fyller min mobil med trevliga sms!;)

Nä nu blir det mot toan och borsta bissingarna!

Puss kram över och ut punkt slut!

Sardinien e great!

Hej hopp!
Har varit på Sardinien en sväng och hälsat på min Sälen-sambo tillika arbetskamrat Petra o hennes karl Carlo. Det var härligt som bara den! Soligt o varmt, dock var jag bakis en dag men då var det iaf molnigt så det gör ju inget! Kolla fecabook för att se bilderna! Blått hav och skinande sol det är grejer det.

Dagen innan Sardinien var det speedway i Eskilstuna, träffade diverse härligt folk som vanligt! Och sen vann ju Västervik också så det var ju kanonbra! Ikväll är det första hemmamatchen för Västervik, de möter Indianerna. Får se hur det går med den saken, kumlagubbarna är vassa, nu har de ju t.ex. Rune Holta i laget, den söte norrbaggen!

Anyway, nu sitter jag med chokladansiktsmask på mig och väntar på att den ska göra sitt jobb, sen ska jag fixa håer och vidare ska jag rulla in till stora stan. Ska träffa Luring och se om det finns nån klipptid till mig vore skönt att få av lite hår så här till sommaren faktiskt. Jag blir minre och mindre rädd för frisörer nu...men de e fortfarande läskiga...huuuga..

Efter speedwayen ska jag rulla vidare, till annan ort, ska bli trevligt! ;)

ses hörs över och ut klart slut!!
PUSS

Känner inte en jäkel i Västervik

Igårkväll var jag inne i Västervik för att se speedway hemma hos LindaLuring som nyss flyttat till nytt ställe med sin pojkvän. En härlig liten lght! Satt och hoppades på alla jag satt pengar på, sista hoppet stod tillsist till Tomasz Gollob men han kom 2a och då vinner man inga pengar tyvärr. Sen skulle vi ner på stan och se hur utelivet var. Jag har inte varit ute i Västervik på ett haövår så det är väl på tiden nu. Vi tog en sväng ner mot Club 9 först, där kände jag igen....ingen.....sen drog vi vidare mot Sahara, där kände jag igen...ingen.....det är helt otroligt vad många småfolk det är ute nuförtiden, alla som var där var väl mellan 17-22 o så vi då. Sen kom dock Jake och några av de andra, han berättade dock tragiska nyheter som hänt en av våra polare. Sen gled jag och Luring vidare bort mot Harrys en sväng, träffade Bängt och där fick jag världens bamsekram! Hon var såå glad över att se mig igen! Letade efter Zaida och Malin också men de va inne på Harrys sa Bängan så ja sa att de skulle stanna där ute med dem för ja ville träffa dem när vi skulle gå tillbaka. Luring och jag gick vidare till Morella, där sitter ju Zaida och Malin! Kramas och klappar lite på Malins mysiga bebismage!
Sen var klockan mycket och eftersom jag var bilburen så skulle jag ta bilen hem mot Loftahammar, alltså 50 min bilfärd. Men det gick bra, såg 3 rådjur och en älg men ingen av dem behagade hoppa upp på vägen när jag passerade, det kändes ju bra! Lade mig och somnade ganska omgående. Vaknade av ett smspip tidigt men orkade inte kolla vad klockan var och vem det var ifrån (även om jag visste vem det var ifrån;)) vaknade igen vid 11 och kollade, då hade jag fått sms vid 7, galet tidigt! Men blev ju glad över smset!

Nu ska jag börja planera på att göra mig iordning, jobb i eftermiddag och även imorgon eftermiddag. Sedan är det bäst att packa, för Tisdag är det Eskilstuna som gäller, speedway Sedan åker jag vidare till Västerås och sover hos Annika och töserna, jag ska ju till Sardinien på onsdag, gud vad underbart med lite semester!Blir ju bara några dagar men iallafall!

Över och ut, punkt slut! PUSSSS

Sitter på en balkong o solar i STHLM

Jag begav mig upp till STHLM igår för att träffan Linda och Jojo/Ashley och se Allsvenska speedwaypremiären Hammarby vs. Gasarna från Avesta. Matchen leddes av Hammarby hela tiden men mot slutet blev det jämnt, och hade sista heatet slutat 5-1 till Gasarna hade det blir 48-48, men så blev det inte och Hammarby vann sin premiärseger med 50-46. Har suttit och snackat en massa med de två töserna ig¨r, satt uppe till 3 typ så jag sov till efter 12 idag det var välbehövligt, sen blev man smsbombarderad av 3 pers på en gång! Gud vad populär man kan vara då! ;)

Nu sitter jag ute på Lindas balkong och solar mig samtidigt som jag uppenbarligen skriver här!
Det är grymt varmt här i solen, very nice!

Ska åka hem senare i eftermiddag antar jag. Jag ska jobba på macken på söndag, och bara förväntar mig en anstorminign av samma frågor; jaha är du hemma igen, hur var det där var det skoj? Jag borde nog spela in ett band med samma meddelande så kan jag spela upp det när folket frågar, visst låter det bra!?

Hade skumma drömmar inatt förresten, att jag hade en bulle i ugnen, och att jag hade en massa tusenlappar i plånboken som jag satte in på banken.

Ja det där med pengarna får gärna vara en sanndröm!

Nu ska ja hitta på nått annat här!

Ha det fint, puss till alla!!

RSS 2.0