Ny jobbvecka på Lindvallen då

Den här veckan började idag med jobb mellan 9-17. Vid 2 hade vi personalmöte, som tog ett bra tag, för det var många saker vi skulle snacka om, men det var ju skönt att bara sitta och lyssna och nicka på skallen och få betalt för det! ;)
På repan var det hemskt lugnt, jag sålde några liftkort och sen bokade jag lite skidskolor också. Tiden efter mötet fram till 17 var så segt, men tillslut fick man gå hem, eller åka hem, för Anton måste ju rastas.

Nu sitter jag och ena sambon och nördar på datornerna. Och de andra är hos grannen och Gamla Personal.
I helgen ska både Petra och Jessica iväg så det blir Skåne/Småland-fight här hemma! Jobbar dock hela helgen så det blir väl lugnt kan jag tro, men man vet ju aldrig!

Väntar spänt på att få schemat för jul och nyår, och hur man jobbar då. Är jag ledig juldagen och dagen efter kanske man kan hinna med en snabb tripp ner till Smålandet men det tar ju bara en sån jävla tid att fara 50 mil, suck. Så är det när man bor i fjällvärlden.

Anyway, imorgon jobbar jag halv 1 till 21.30 Sedan är jag ledig i två dagar, men det är lite utbildning och info och sånt under veckan som man väl måste vara med på. Imorgon efter jobbet ska ett litet gäng bort till Lammet & Grisen, eller...ja next door då, eftersom vi bor precis bakom, alltså lagom krypavstånd, så prima!;)

Nu ska vi se om det finns nått bra på tv!

Hepp och hej och puss!//LOVE Sashi

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej hej stumpan! Du verkar ha de bra i Lindvallen. :) jobbar o står i. Annars då? Åker mkt i backen? hihi. Har ni de kallt o så också lr? pussis från Linda i Vika haha :D

2008-12-08 @ 23:24:47
URL: http://lindaviberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0