Ibland blir man trött på snön

Idag var det jobb som vanligt, jobbade till kl 18. Jag lade mig och solade lite efter jobbet det var helt underbart skönt och jag slummrade nog till ett tag också,mmm gött!
Sen traskade jag till ICA för att handla några saker till Petra. När jag sedan kom hem så var det mystiskt många bilar borta vid våra boenden, förklaringen var att det satt en lapp på vårt hus och alla andras, där det stod att det kommer skottas bort all "jävla" snö imorgon och att alla bilar ska vara borta från parkeringen senast kl 07.00 imornbitti. Jag suckade och tog tag i skyfflen och började skotta.Mycket snö var det som kom
Typ gömd liten Anton

Sedan var det bara att traska bort till Gustavparkeringen och hämta Petras bil för att kunna få starthjälp. Dock gick det inte allt för bra, min Anton snurrade knappt runt i motorn. Gav det en mssa försök men gav sedan upp och ringde assistancekåren. Han kom efter bara 5 min för han hade varit i krokarna nyss. Kom och bar på en stor jävla svart låda och kopplade in den i batteriet och då hade Anton förmågan att start, ibland tror jag att han bara jävlas med mig. Det gick på 500 kr, suck. Men hade jag fått bogsera bort den till parkeringen hade det säkerligen gått på över 1000 så jag får va nöjd och le glatt.
Stoppade sedan in radiofronten i handskfacket och då hittade jag en halv spritflaska där! Jag som bett Sofia och Niklas att köpa åt mig på Systemet, men det kan ju alltid gå åt mer vad vet jag! ;)

Nu har jag skickat bilderna till Piraterna. De bilder de antagligen ska ha i programbladen på matcherna, jag ska då få mitt namn där! Yeye!

Förresten, igår var det personalkväll borta på Sälfjällstorget, borta vid gallerian. Det var smstävling och tipspromenad. En kille vann en Touchwiz från Samsung på smstävlingen. Sedan var det många som fick alla rätt på tipspromenaden. Bl.a. Eva! Hon fick välja bland lite priser och tog en middag för 2 på Harrys, nice ju! Sedan var det ett hemligt pris, det var för alla som hade lämnat in lapp med sitt namn och telefon i en låda. En av killarna som hade vunnit i tipspromenaden drog en lapp och han läste upp namnet: Sandra Davidsson!
Ehhhwhat sa jag och skrattade! Jag hade då vunnit en longboard!Haha jag med min framtida sportleksak, eller?!

En skateboard fast mer ovalformad och man kan vippa på den så att den svänger när man åker. Jag har dock ingen användning för den och vad gör man med en sån grej här i Lindvallen liksom. Hade jag vunnit en snowboard då hade jag blivit lyrisk dock! Men jag ska sälja den tror jag! Värd minst 2000 kr, så är det någon som vill ha en longboard till sommaren så hojta till så kan vi diskutera!

Nu ska jag slappa lite och njuta av att jag är ledig imorn. Kanske ska dra ut och åka med Calle och hans polare, annars ska jag iallafall käka med dem.

Puss från mee!

Skidlektion var det ja

Torsdagens utgång med meningen från min mun "jag ska inte dricka upp hela den här vinfalskan" blev halv karate. Jäkla skit alltså, va dåligt jag planerar. På HC var det Alcazar som spelade jäklar de e bra alltså! Jag röjde coh sjöng och fotade!Groovy groovy it is AlcazarSing with meYe

Var sedan lagom bakis dagen efter och skulle ju ha skidlektion vid 13.15 med en Jesper. Men jag lyckades sova en timme och sedan drog jag ner till Snöcentret och hyrde skidor och så. Kom till lektionen prick typ, å där stod min lärare och väntade. Han var en trevlig en som snackade om lite allt möjligt samtidigt som vi åkte lite. Han tyckte det så rätt ok ut i min åkning men att jag hade lite svårt för att svänga vänster. Och det vet jag ju om också så det måste jag nöta som bara den. Vi åkte en timme och det gick rätt fort tyckte jag.
Jesper sa jag gärna kunde åka lite själv efter lektionen för att nöta lite till och se om jag kunde få till svängarna lite. Så det gjorde jag, jag åkte en halvtimma sen orkade jag inte mer, och det snöade hela tiden så jag ville bara hem, jag var ju endå lite bakis också. Lämnade in skidorna, där Mössan by the way jobbade snygg som vanligt! Sen traskade jag hem i snövädret. Lade mig på soffan och slocknade efter jag sett reprisen av Vänner. Hade inte ens fått av mig thermobyxorna så där låg jag varm som fan och bakis. Sen kom Jimmi hem och väckte mig, efter ett tag masade jag in mig i sängen sen sov jag till runt 9 på kvällen. Totalt nedklubbad kände jag mig, och knaprade i mig lite korv och några kex.
Satt och snackade med lite folk på facebook-chatten, de menade jag skulle ut men nej nej. Söndag, så imorn alltså.

Imorgon är det alltså söndag. Det jobbigaste dagen i veckan, incheckning. Idag fick jag hoppa in på uteincheckningen i Timmerbyn eftersom Daniel inte kände att han ville vara där då han inte är frisk, då han varit sjuk och hemma från jobbet förra veckan.  Men det gick bara bra, fick sitta där ute med en tjej som hette Anna.

Nu sitter jag ensam på 37an och dricker vatten och käkar chips, det är livet det! :D
Det har snöat hela dagen idag så det var drygt 10 cm snö på bilen när jag kom hem, så det var bara att börja sopa.
När jag knatade hem och var hemma nästan så var det en kille och en tjej som var vid vägen vid Lammet o Grisen och tjejn var ordentligt full, och låg på vägen typ. Jag gick bort och hörde om de behövde nån hjälp, så jag stod där ett tag med tjejen och försökte få kontakt med henne. Hon kunde knappt så på benen och luktade hemskt mycket sprit. Men efter några minuter vaknade hon till och jag och hennes kille ledde iväg henne ner mot riktiningen Gubbmyren.
Det är värst vad man får uppleva här upp!

Nu ska jag softa mer!

Puss från mig//Sasha

Ps. Imorn kommer Calle från E-tuna upp, ska bli skoj!

Saker som fått mig på bra humör...

Hej hopp!

Känner mig glad och stolt! I går så ringde det nån på min mobil, svarade dock inte för jag inte kände igen numret.
Jag kollade på Eniro men fattade inte vem det var. Personen lämnade namn och nr och det visade sig vara en som jobbade för Piraterna Speedway och som ville ha lite bilder av mig! :D I Like! De skulle tydligen ha några bilder på de nya förarna som de värvat. Jag sa javisst men en slant vill jag ha för dem. Så kommer alltså få lite bilder sålda, det gillar jag verkligen! Det går framåt! De ska vara med i programmet en del av dem så det ska ju givetvis stå mitt namn som fotograf! :D:D
Vet att det är fjortisvarning med smajlisar men jag kör med några iallafall nu.En av bilderna Piraterna vill ha - Emil Sajfutdinov på bakhjulet

Sen idag på jobbet så sa Grethe som är vår danska klippa på jobbet att hon hade snackat med några vänner som var här, som är danskar. De hade pratat med mig nere vid receptonen och de hade mycket gott att säga om mig. Att jag pratade så bra danska så de ju trodde jag var dansk först! Hehe no but pretty much on my way typ. Med tanke på hur otroligt många danskar det faktiskt kommer upp hit under säsongen. Jag pratar ju danska varje dag här, och det är så bra att jag får underhålla och utveckla det.

Sen på tal om danska och så, jag tittade på facebook igår och såg bilder på min älsklingsdansk och hans skiferie i Österrike. Bara sitter och suckar och saknar honom, varför ska jag känna så här för honom. Så fort jag tänker på honom så ler jag med hela ansiktet. För mig är han underbar, jag vet att ingen annan kanske tycker han är så speciell men för mig är han verkligen det. It is torture that he does not feel the way I feel. Men det är så det är antar jag, olycklig kärlek är det enda som lyckas drabba mig.

"Lean on my sholder baby, lean on my sholder.
Let me hear you breathe and let me hear your heartbeat
Let me run my fingers through your hair and let me see into your eyes
Put your hand in mine and never let go
Want to be yours forever - If you only knew"

Kommer nu från Fäbovägen. Det var bullkalas där, och sen var det mys i soffan med film. Alla låg på varandra typ. Tror jag var stöttepelaren som satt i kröken på soffan, för Jimmi låg på Sofia och Sofia på mig, och sen från andra håller låg Eva och sen Niklas på mig. Varmt blev det också men med tanke på att jag hade min jobbtröja som f.ö. var min julklapp som kom idag (som kostade 699 kr!!) så får jag skylla mig själv att jag inte tog av mig den.Mums mumsEva jag och Sofia kör soffhäng

Gillar o hänga på Fäbo de är så mysiga där! Jag tror jag flyttar in dit, det är väl ingen som skulle märka om jag bodde där istället va! Haha!

Anyway nu är det sovdags!

/PUSS alla mina söta,från Sasha

Karatefylla var ordet

Det var födelsedagsfest här i 37an på torsdagen, då Jimmi min käre sambo fyllde 27 år (hualigen om några månader är det min tur). Jag slutade jobba vid 18 å började dricka runt 19, och lyssnade på musik och snackade med Jimmi och Jessica. Stack bort till Fäbo en sväng för att hämta dricka och lite folk. De hängde med över och partyt var igång, jag gick visst loss på allt jag hade. Det var sprit och cider och jäger. Minns inte alls att jag drack den där Jägern men det finns bildbevis så det är väl inget jag kan neka då.Jägern rinner ner i våra strupar


Blev som sagt lite väl mycket och jag följde inte ens med ut, och det var det bästa beslut jag tagit, för jag hade nog antingen somnat i en snödriva eller blivit utkastad från HC, det är vad jag tror.

Det var en otroligt seg dag igår, låg till ca kl 4 på eftermiddagen. Och tanken på att dra till ännu en födelsedagsfest på kvällen var väl inte så lockande, men jag segade mig upp och tryckte i mig lite mat och sen drog jag bort till Gamla personal för lite fest hos Linda Högström. Det blev en hel del avslöjanden och skratt där kan jag lova.

Dock följde jag inte med ut, för jag var alldeles för trött för det. Gled hem vid 12slaget och lade mig och sov, det var skönt det.

Nu blir det ingen karatefylla på ett tag, är bara ledig en dag nästa vecka och då ska jag ha min privatlektion i skidåkning, shit jag är nervös, undrar hur det kommer att gå. Har en kille som lärare.

PUSSIS från Sasha


3dje åket

Blev en tredje gång ut i backen då. Slutade tidigt idag, eller tidigt,...16.00 för jag började vid 07.00. När Petra kom hem sa hon att Eva och hon skulle ut i backen en stund. Jag var inte svårflirtad på att hänga med. Niklas skulle också med och sen kom även Jimmi och Jessica, mina sambos. Dock var det ju kvällsåkning och inga bra backar var öppna tyckte jag. Jag o Eva åkte upp till halva Gustav men fan va brant det var. Vi gick ner igen och bara käppte på skidorna nere vid backen istället.
Sen tog jag ett par åk i lilla plana backen ovanför Gustav Grill o Bar.

PUSS from me!!GustavbackenNiklas och Jessica var i backen också
Ingen åkbild på mig men väl en bära-skidorna-bild


Att vara sjuk i Sälen

Det är inte roligt, med tanke på att alla runtomkring ochså är sjuka. Folket på repan är sjuka och här hemma är Jimmi och Jessica sjuka. Jag blev väl värre sjuk efter fredagens fest. Vi var bjudna till Tandådalen, Sandra hade en polare som var där med några andra polare. Drack lite innan borta på Fäbo och sen drog vi bort till Tandå. Väl där var det fullt hus typ och jag och Sofia satt och drack hard booze, och det gick snabbt. Vips så satt man sen och var med i nån lek som man inte fattade ett dugg av, och vi som inte kunde leken fick dricka...hela tiden!! Kroken till raken raken till raken...och månen är rund öga öga näsa mun...fy fan va fjortisfull man blev då. Helt sjukt. Jag och Sofia drog i oss en halva sprit, duktigt snabbt.

Sen satt man i soffan och hade det lite trevligt, alltid nice ju. Jag kände mig dock lite stressig eftersom de andra skulle t Fjällis men jag var tvungen att dra till HC, så jag tvingade med mitt söte ragg i en taxi och vi drog till HC. Väl där var det han som fotade en hel del ist för mig, hehe det är bra med en assistent;)

Dagen efter mådde man som förtjänat, och dessutom ont i halsen. Igår var det hemskt jobbigt på jobbet, halsen var helt paj och jag vägrade att snacka i telefonen. Det gick bara inte, jag svarade två ggr bara. Idag stack jag ner till sjukan i byn, kom in vid 12.20 och kom till läkare 15.10 fy fan va sjukt, snacka om lång tid för ett stick i fingret, ett skrap i halsen och att klämma o känna lite på halsen och lyssna på lungorna. Fick iaf hostmedicin, som ska lösa upp halsen lite.

Blir jobb imorn, hoppas jag pallar med det.

PUSSIS från mig!

Nyår på Lindvallen

På nyårsafton jobbade jag, men inte på vanliga repan utan på Sälenstugan. Det var en del som var sjuka så det fick omorganiseras lite i schemat. Så jag fick hoppa in där borta istället. Började vid 9 och skulle egentligen bara vara där till lunch, men jag fick stanna kvar till stängning. Det var jag och Anna på Fäbovägen som jobbade, sedan kom det även en som heter Lisbeth, och jobbade ett par timmar mitt på dagen.

Det var ganska annorlunda jobb jämfört med repan på Snö, man satt mycket och det kom inte hemskt många gäster om man säger så. Men mot slutet av dagen rullade det på och folk ringde om diverse saker. Skulle ju stängt och gått vid kvart över 5 enligt schemat men vi var kvar till 10 i 6. Sen var det bara att gå hem fort som bara den för att duscha och svira om till nyårsstass.

Sen bar det av mot Fäbo där det var uppdukat mat, otroligt gott! God mat och gott sällskap då kommer man långt.
Vi satt där och drack och snackade lite skräp, sen blev det Lips på XboX, grymt skoj. Sen skulle det liras Guitarhero också.Jag i nyårsstass
Sofia och Sandra kör LipsAlex och Johannes kör Guitarhero

Vid ca halv 12 drog vi oss till Gustavbacken för att se fackelåket som skidlärarna skulle göra och sen var det fyrverkerier. Vid 12-slaget poppade jag min skumpa och körde lite brat-stuk och sprutade lite också, men drack mest av det ändå.Fackelslalom i Gustavbacken

Efter det gled vi in på Gustav Grill och Bar och satt där och tjötade med lite folk ett tag. Och sen lallade vi hem till Fäbo en sväng ingen. Lite drama och så vidare men det löste sig. Jag skulle försöka få tag i min sambo Jimmi för att kunna komma in i vårt simpla hem, då vi har chipskortsnycklar och jag hade lämnat mitt i väskan hemma. Fick tag i han och kom visst på fest då. Snackade med en skön holländare ett tag. Sen blev det fasen att gå hem och nana kudden. Men det satt några skumma filurer i vår soffa när vi kom hem. Tydligen några av Jessicas kompisar. De satt och väntade på taxi tror jag. Det var lite fascinerade av det drama som pågick i vårt hus...eller det drama som det TRODDE pågick. Varför tror många att jag och Jimmi är tillsammans, det kan jag för mitt liv inte förstå,. Mycket knepigt.

Nu ska jag ladda upp lite bilder sen är det dags för mig att städa huset, det är fasen min tur nu. Blev lite mycket popcorn på golvet efter nyår. Ledig idag också så det är ju skönt. Snackade förresten med Telia-killen igår på lunchen, om hur våra nyår var.

Nu är det dags att avsluta, ha det fint! PUSS SASHI

RSS 2.0