Tandådalen och Trysil

Var lite bakis igår men Niklas tjatade på mig att jag skulle med så jag fick masa mig till Gustav för att hyra skidor men sen fick jag vänta på dem ett bra tag innan de kom själva för de hade varit borta vid Sälfjällstorget och åkt lite, han, Petra och Thea. När vi v'l kom in i bilarna styrde vi kosan mot Tandådalen för några åk där. Deras backar ligger ju på solsidan gud vad skönt det var. Men jag som var lite seg orkade inte allt för mycket, vi åkte väl en dryg timme och efter det kände vi att Poolariet lockade hemskt mycket. Så vi drog oss dig och simmade runt lite där och avslutade med en bubbel, hett bubbel så skönt! Blev dock ganska seg i kroppen efter det men det var skönt iallafall.

Idag var det upp ganska tidigt för att dra över till norska Trysil för en dag där. Det var jag, Petra, Niklas och hans tjej Thea som skulle förlusta oss i de norska fjällen. Åkte i 5 timmar och det var så härligt. Dock när vi tog sista färden ner mot bilen var det hemskt segt halva delen av färden ner. Eftersom det var ganska varmt så var underlagt mosigt och det var nästan så man stannade i backen, man fick inte fart nog att göra det man ville.

Efter att vi kommit hem stack jag snabbt ner till byn för lite inhandling av diverse. Jag ska ha lite födelsedagsfest imorn kväll. Väl hemma igen så strålade solen så jag och Petra kravlade ut på baksidan av huset och satte oss i den snö som fallet ner från taket. Poppade popcorn och men cider i handen för min del och en öl i handen åt Petra. Där satt vi och hade det gött och hade hög musik på inne i huset.

Vi hade visst fått lite färg på våra kinder idag, hettar lite fortfarande och är röd lite här o där, men men man fick ju ingen goggelsbränna iallafall som en del lärare där ute i backen har, hehe.

Nu har jag käkat kyckling och tillochmed fixat matlåda till imorgon.

Pusski på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0